Facilitati cazare PDF Imprimare
Construita pentru a oferi caldura , liniste si intimitate dorita de fiecare dintre noi Hotel Pensiune Natural va pune la dispozitie 10 camere confortabile si elegante in diferite srtucturi de primire Camerele va asteapta echipate complet pentru a va oferi relaxare si liniste.

Fiecare camera dispune de cele mai moderne modalitati de comunicare precum : telefon international , internet wirless si prin cablu , t.v –plasma. Mobilierul care a fost creat pentru a satisface cerintele oaspetilor iar decorurile personalizate cu diferite tematici precum si patul mare si confortabil te imbie la sedere prelungita Ventilatia va racoreste si umidifica aerul dupa o zi torida de vara, iar pentru destindere minibarul din camera va sta la dispozitie cu un sortiment bogat de bauturi racoritoare alcoolice si non alcoolice reci pentru a va racori si care vor fi improspatate zilnic.

Pentru satisfactia dumneavoastra baile echipate complet dispun inclusiv de uscator de par , papuci de baie si casca pentru dus. Pentru siguranta dumneavoastra Hotelul este echipat cu sistem de supraveghere video , precum si cu sistem de sesizare in caz de incendiu iar in spatial public accesul se face si pe baza de cartela magnetica Pentru nefumatori punem la dispozitie camere adecvate iar pentru nefumatoti oferim spatiu special amenajat in incinta Hotelului. 
 
Facebook!Race for the Breast Cancer Cure